Ons vak vereist bij iedere stap veel toewijding van onze ambachtelijke cakebakkers, telkens weer opnieuw – van beslag tot eindproduct.

1. Het doseren en mengen van de ingrediënten vereist uiterste precisie

2. Cakeblikken invetten, een secuur werkje en een exacte hoeveelheid beslag bepaalt in hoge mate het eindresultaat

3. Bakken tot op de graad en seconde nauwkeurig

4. Het ‘uitslaan’ van de cakes op de tafels, telkens weer een moment suprême. Hier doen we het voor: onze ‘goudstaven’, schitterend van vorm en heerlijk van smaak

5. Decoratie geeft het product altijd een bijzonder accent voor elk geefmoment

6. Messscherp gesneden in gelijke plakjes of tot op de millimeter doormidden

7. De zorgvuldig gekozen verpakking, etiket en clip benadrukt de kwaliteit van het eindproduct

8. Klaar voor transport naar alweer een tevreden klant

Laat ons uw vraag beantwoorden! Onder het genot van koffie en heerlijke cake.

© Copyright 2022 - Cakebakkerij van der Spoel B.V.