Cakebakkerij van der Spoel start webshop Logocake.nl

Lekker in beeld bij al je relaties!
Cakebakkerij van der Spoel aan de Industrieweg 21 te Stellendam heeft een uniek product in de wereld van relatiegeschenken gelanceerd: de logocake. De populaire, ambachtelijk gebakken cakes zijn voorzien van een eetbare print op fondant die ruimte biedt aan alle denkbare ontwerpen met tekst, afbeeldingen en logo’s. Hiermee zijn ze bij bijzondere of traditionele geefmomenten op een creatieve en opvallende manier inzetbaar door bedrijven, instellingen en verenigingen.

Ideaal met persoonlijke boodschap of reclame-uiting
Bedenker Hennie van der Spoel komt uit een echte bakkersfamilie. Als derde generatie in het vak richtte hij zich al in 2005 volledig op ambachtelijke cakes en weet daarom als geen ander waar de markt om vraagt. “Je moet in de smaak vallen”, grapt hij maar voegt daar onmiddellijk aan toe “het gaat natuurlijk wel om kwaliteit en betrouwbaarheid, die hebben we inmiddels meer dan bewezen. Nu hebben we de mogelijkheid om met een persoonlijke boodschap of reclame-uiting een extra dimensie toe te voegen aan onze topproducten.” Logocake als relatiegeschenk is een nieuw en uniek middel om relaties mee te verrassen.

Talloze geefmomenten
Er zijn talloze geefmomenten waar je als bedrijf aan kunt denken, zoals bijvoorbeeld een bedankje voor klanten of collega’s, als geschenk rond de traditionele feestdagen (Sinterklaas, Kerst, Koningsdag, Nieuwjaar, Pasen, Valentijnsdag), de opening van een nieuw pand, lancering van een nieuw product of dienst en ga zo maar door.

Nieuwe webshop Logocake.nl live
Alle cake relatiegeschenken zijn online via de nieuwe webshop Logocake.nl te bestellen. Voordat we gaan bakken mailen we eerst een proef van de print. Ook kunt u speciale wensen kenbaar maken en zullen we er alles aan doen om de impact van uw geschenk zo groot mogelijk te maken.

Logocakes zijn er in drie standaardformaten L (ca. 8 plakjes), XL (ca. 13 plakjes) en XXL (ca. 50 plakjes). De laatste is maar liefst 1 meter lang! Naast naturel zijn ze op verzoek ook in de smaken speculaas en chocolade verkrijgbaar. Prijzen vanaf € 5,09 per stuk.

Meer informatie: http://www.logocake.nl