Taarten.nl nieuwe partner voor roombotercakes met logo!

We zijn trots dat www.Taarten.nl nu ook onze 1 meter roombotercake met logo heeft toegevoegd aan haar assortiment. Dit heeft meteen al voor leuke orders gezorgd als Paas Relatiegeschenk. De 1 meter cake met logo is vanaf 5 stuks te bestellen en vanaf 10 stuks kan Taarten.nl de cakes ook naar individuele adressen verzenden.
Zie https://www.taarten.nl/meter-cake-met-logo

Bij Taarten.nl bestelt u online de lekkerste dagverse taarten én cakes dagelijks gemaakt door de beste ambachtelijke banketbakkers van Nederland.

Taarten.nl, altijd een reden voor een taart!
Taarten.nl is hét online adres voor taart, gebak en cake voor bedrijven en particulieren. Op ieder ambachtelijk product kunt u een foto, logo of tekst plaatsen. Taarten.nl heeft ruim 18 jaar ervaring als het gaat om het bezorgen van de lekkerste taarten en cakes in Nederland en België. Of het nu 1 taart of cake op 1 adres is of meerde taarten / cakes of meerdere adressen. Dit is voor Taarten.nl geen enkel probleem. Orders van 3.500 taarten / cakes op 3.500 adressen in Nederland zijn geen uitzondering. Alle taarten en cakes van Taarten.nl worden altijd dagvers op de ochtend van levering gemaakt.

Taart voor bedrijven
Een taart of cake met logo is het ultieme relatiegeschenk voor bedrijven. Er is altijd wel iets te vieren: een nieuwe of afgeronde opdracht, jubileum of zomaar voor uw eigen personeel. Met een taart of cake scoort u bij alle bedrijven en relaties.

Uitgebreid assortiment taart, gebak en cake
Taarten.nl heeft een uitgebreid assortiment taarten, gebak en cake producten: appeltaart, slagroomtaart, marsepeintaart, geboortetaart of petit fours, roomboter cakes met logo van 20 cm, 28 cm, 30 cm en zelfs van 1 meter. En meer! Bekijk snel het hele assortiment van Taarten.nl.

Foto of logo op uw cake of taart
U kunt uw taart, gebak of cake versieren met een foto, logo, afbeelding of tekst. Zo wordt het effect van uw smakelijke geschenk nog groter. Succes verzekerd.

We wensen Taarten.nl veel succes met de nieuwe website en het cake met logo assortiment!