IFS certificaat

Rijckdom Cake en Koek van Plus Supermarkt - Rijckdom.nl-1

Nieuw Cake & Koek concept bij PLUS Supermarkt gelanceerd; RIJCKDOM Cake & Koek

Rijckdom Cake en Koek van Plus Supermarkt - Rijckdom.nl

Sinds maart 2019 is het nieuwe RIJCKDOM Cake & Koek concept gelanceerd en exclusief te koop bij de PLUS Supermarkten.

RIJCKDOM Cake & Koek is ontwikkeld in samenwerking met PLUS SupermarktKoekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal en Cakebakkerij van der Spoel uit Stellendam.

Met het RIJCKDOM concept wordt benadrukt dat de cake en koek ambachtelijk wordt gebakken met liefde en aandacht, door échte vakmensen. De slogan luidt dan ook: “Zo maken we van een gewoon moment, een moment van Rijckdom.”

Assortiment Rijckdom
Het assortiment Rijckdom Cake & Koek is zeer uitgebreid.

– De cake producten zijn:
Rijckdom Boluscake, Marmercake, Roombotercake, Mini cake en Carrot cake

– De koek producten zijn:
Rijckdom Roomboter Speculaas Molens, Reuze Mergpijpen, Roomboter Roze Fondantpencees, Roomboter Amandelspijspencees, Roomboter Appelpencees, Romeo’s, Kokosbonken, Roomboter Koekjes Assorti, Spritsstukken en Kaastwisters

Ook via PLUS webshop te bestellen
Het volledige Rijckdom assortiment is ook online te bestellen via de PLUS webshop.

Bakkers met een bak ervaring
De bakkers van Rijckdom (Koekjesbakkerij Veldt & Cakebakkerij van der Spoel) zijn echte vaklieden. Vanuit twee ambachtelijke bakkerijen in Nederland worden dagelijks de lekkerste cakes en koeken gebakken. Dat betekent vroeg opstaan, hard werken en vertrouwen op jarenlange ervaring. En natuurlijk de tijd nemen om te speuren naar nieuwe smaken en combinaties. Ze doen er alles aan om van een gewoon moment een moment van Rijckdom te maken. Dat is wat de vakmensen drijft: ze bakken een stukje geluk naast je bakkie troost.

Ook RIJCKDOM.nl live
Voor extra consumenten informatie is ook de bijbehorende website www.rijckdom.nl gelanceerd. Hier is informatie te vinden over het verhaal achter RIJCKDOM, het assortiment en waar de RIJCKDOM Cake & Koek te koop is.

Rijckdom Cake en Koek van Plus Supermarkt - Rijckdom.nl

TV debuut Cakebakkerij van der Spoel op za. 27 okt 17.00 uur

Zaterdag 27 oktober om 17.00 uur was Cakebakkerij van der Spoel op TV bij RTL Z in het programma “How it’s done”.
Heb je dit gemist? Bekijk dan hieronder het TV debuut.

Hét inspirerende ondernemersverhaal over Cakebakkerij van der Spoel is in een documentaire stijl uitgezonden. Hierin wordt de kijker meegenomen binnen verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen welke zich in deze tijden aandoen.

How It’s Done kiest ervoor om zowel de bekende als verschillende niche segmenten onder de aandacht te brengen onder het grote publiek. De veelzijdigheid, kennis, ervaring – en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van de boodschap.

© Copyright 2022 - Cakebakkerij van der Spoel B.V.