Ons verhaal…

Volledige specialisatie op het bakken van ambachtelijke cakes.
Dit bleek de sleutel tot ons succes.

Cakebakken zit in ons DNA, dat proef je. Onze cakeproducten weerspiegelen de onovertroffen ervaring van drie generaties bakkers. De roots liggen in Middelharnis, waar Cornelis van der Spoel in 1971 als bakker van start ging. Zoon Hennie volgde later in zijn voetsporen en met Frank en Ron is inmiddels de volgende generatie toegetreden.

De sleutel tot ons succes

Vanaf 2005 richtte de bakkerij zich volledig op het bakken van ambachtelijke cakes. Dit bleek de sleutel tot ons succes. De vraag naar onze cakeproducten schoot omhoog. Zelfs zo sterk dat in 2009 moest worden verhuisd naar de huidige locatie in Stellendam, waar de groei tot op de dag van vandaag onverminderd doorzet.

Na deze succesvolle periode barstensvol cake innovaties bestaat het assortiment inmiddels uit meer dan 100 verschillende cakeproducten. Deze kunnen met decoraties gethematiseerd worden zodat ze toepasbaar zijn voor alle geefmomenten en feestdagen zoals Koningsdag, Pasen, Carnaval, Kerst, Nieuwjaar, Valentijn, Moederdag etc.

Servicegericht, flexibel & blijvende toegevoegde waarde

Onze producten liggen veelal op de versafdeling van Nederlandse supermarkten. Ook zijn ze te vinden bij diverse out-of-home locaties zoals hotels en cateraars.

Door onze servicegerichte, flexibele manier van samenwerken bieden wij een toegevoegde waarde aan onze afnemers en zijn onze (private-label) merken inmiddels herkenbaar voor vele consumenten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij u, als private label- of merkproducent kunnen bieden, dan kunt u ons altijd benaderen voor een vrijblijvend gesprek.

© Copyright 2022 - Cakebakkerij van der Spoel B.V.