Ervaring en expertise telt

Veilig consumeren

In onze ambachtelijke cakebakkerij combineren wij vol toewijding de gerespecteerde tradities binnen ons vak met eigentijdse productiemethodes. Vanzelfsprekend geldt voedselveiligheid daarbij als onwrikbare norm. We zijn dan ook trots op ons FSSC 22000 certificaat (Foundation for Food Safety Certification), dat wij in samenwerking met de absolute specialist op dit gebied (KBTA) hebben behaald. Bekijk hier het certificaat.

Puurste ingrediënten

Al generaties lang kiezen wij uitsluitend voor de allerbeste ingrediënten. Stuk voor stuk (biologische) producten met een aantoonbare betrouwbaarheid. Van kakelverse scharreleieren en kristalheldere suiker tot oerhollandse roomboter en bloem van klassieke, hoogwaardig geteelde tarwe. Voor het produceren van ook biologische cake zijn wij gecertificeerd door Skal, een onafhankelijke organisatie die streng toezicht houdt op de productie en verhandeling van biologische voedingsmiddelen in Nederland. Bekijk hier het certificaat.

Hoogste kwaliteitsniveau

Wij bewaken continu de kwaliteit, houdbaarheid en hygiëne van onze producten en bakmaterialen. Met visuele inspecties, smaaktesten en microbiologische analyses. Alleen het hoogste kwaliteitsniveau is voor ons goed genoeg, eerder zullen onze bestaande en nieuw ontwikkelde producten de bakkerij nooit verlaten. In dit proces weten wij ons extern gesteund door de foodprofessionals van Micro-analyse Zeeland.

© Copyright 2022 - Cakebakkerij van der Spoel B.V.